diş beyazlatma fiyat - An Overview

Wiki Article



Herkesin bildiği gibi, diş beyazlatma jelleri oldukça yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu jellerin etkisi kişinin diş eti yapısı ve kullanımına bağlı olarak gelişen durumlar olabilir. Kullanım öncesinde hekim tavsiyesi almakla beraber diş yapınıza uygun ürünler tercih etmek ürünün faydasını artworkıracak etkenler arasındadır. İlk olarak, bu jellerin kullanılmasından sonra dişlerin beyazladığı yönünde yorum ve değerlendirmeler bulunur.

Ancak mavi gri şeklinde bir renklenme meydana geldiğinde bu diş için beyazlama etkisini elde etmek biraz daha zordur. Nedeni ise lekelerin dişin daha derin tabakalarına ulaşmış olmasıdır.

Dişler düzenli olarak fileırçalansa da bazı kişilerin doğal diş rengi sarıdır. Hastalarımız bu sarılıktan memnun olmadıkları zaman beyazlatma işlemini uyguluyoruz.

Dişlerin rengi genetiğe bağlı olarak da değişebilir. Bundan dolayı beyazlatma işlemi kemik renginizle alakalı olup yeterli gelmediği durumlarda diş hekiminize danışarak başka yöntemler deneyebilirsiniz.

Beyazlatma işleminin bilinen bir yan etkisi yoktur. Yine de kısa bir süre diş yapısı hassaslaşacağı için bazı detaylara dikkat etdilmelidir; Beyazlatmanın işleminden sonra en az one hafta çay, kahve, şarap, vişne suyu ve sigara gibi dişte leke yapan ürünlerin kullanılmaması gerekir.

1 tatlı kaşığı karbonat ve su ile kalın macun kıvamı elde edin. Birkaç dakika dişlerinizi bu karışımla fırçalayın. Bu yöntemi uygularken, karıncalanma veya yanma hissi oluşursa kullanmayı bırakın.

Mine mikroabrazyonu tedavisi genellikle hızlı ve ağrısızdır, ancak ilk 24 saatte dişlerde biraz hassasiyet oluşabilir. Diş hekiminiz dişleri sert kimyasallarla beyazlatmak yerine törpülemek için polisaj lastiği adı verilen muhtemelen mekanik dönen bir cihaz kullanacaktır. Tipik bir mine mikroabrazyonu prosedüründe aşağıdaki adımlar uygulanır:

Evde Diş Beyazlatma Yöntemleri; Sağlıklı kokan ve iyi bir durumda olan ağız içi kendini şu şekilde belli eder;

Hastaya özel olarak hazırlanan bu plaklar genellikle gece yatarken takılır. Ev tipi diş beyazlatma işlemi hakkında detaylı bilgi için diş hekiminize danışmay possiblyı ihmal etmeyiniz.

Sağlıklı ve beyaz dişler herkesin hayalidir. Bunun için kalıcı ve en doğru yöntem en başından beri diş fırçalamak olsa da bazen geç kalınmış durumlarda diş, eski beyazlığını kaybedebiliyor.

Diş sararmasına karşı yaygın olarak kullanılan yöntemlerden beyazlatma diş macunu bir diğeri portakal kabuğudur. Dişlerin beyazlamasına gardenımcı olan portakal kabuğu aynı zamanda nefesi tazeler ve ağız kokusunu giderir. Sararmış dişlerin beyazlaması için her gece yatmadan önce portakal kabuğunun iç kısmı ile dişlerinizi fileırçalayınız.

Elma sirkesi, dişleri beyazlatmaya ve plakları gidermeye yardımcı olur. Asitler diş minesine zarar verebilir. Bu nedenle dikkatli kullanılmalıdır. 1 yemek kaşığı elma sirkesini 1 su bardağı suda seyrelterek kullanın. İyice karıştırdıktan sonra beyazlatma diş ağız durulama suyu olarak kullanın.

Hassasiyet ise soğuğa ve havaya karşı daha fazla hissedilir. Bu yan etkinin süresinin 24 saat ile sınırlı olabileceği gibi 48 saate kadar uzayabileceğini belirtelim.

Diş beyazlatma konusu, insanların her zaman merak ettiği bir konudur. Beyaz ve sağlıklı dişlere sahip olmak herkesin istediği bir şeydir.

Report this wiki page